Velkommen høsten <3


Røsslyng, tente lys, gode varme pledd, høststormer, innekos.. Høst♥
Dette må vel være det hotteste akkurat nå?


S E R I Ø S T ?
Ville du hatt en gullbanan som pynt i ditt hus? Jeg forstår meg ikke alltid på disse interiørgreiene..
Og så en banan da, hva er så fint med det? Lo godt da jeg så en nettbutikk annonserte om disse, haha!
Diy vognpose

De siste månedene har jeg plutselig funnet en kreativ side som jeg aldri har sett snurten av før. Jeg har alltid HATET tegning, maling og alt av slikt håndarbeid. Det første jeg startet med var å male en vegg på det kommende babyrommet ettersom ingen wallsticker ville sitte på den ruglete tapeten. Den veggen har jeg fått mye skryt av og jeg blir helt satt ut av at noen synes den er så fin at de spør hvor tapeten er kjøpt♥ Det varmer, for jeg har aldri i mitt liv trodd at å tegne på frihånd på en vegg ville bli OK. Deretter måtte jeg jo sy matchende sengtrekk til senga, og så ble det sengehimmel, dynetrekk til vogndyna og sengekantbeskytter er underveis men ikke helt ferdig. I dag mottok jeg stoffet jeg bestemte meg for å prøve å sy vognpose av, og det var et prosjekt jeg ikke hadde trodd skulle bli greit, for vognpose både høres og ser vanskelig ut. Jeg gikk ut ifra mål jeg fant på nettet, klipte i stykker ei dobbeldyne vi hadde liggende og startet på prosjektet. Og jeg lagde den fryktelig enkel :-)
Og her er det ferdige resultatet. Alt i alt tok det meg ca 2 timer, for jeg gikk tom for undertråd og måtte få min mamma til å komme å hjelpe meg... Så noe dreven på symaskin er jeg IKKE. Kunne kastet hele maskina på sjøen når slikt skjer, for jeg forstår ingenting og jeg MÅ bli ferdig med en gang. Hormonell og utålmodig, haha!
Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.comhits