Bestått kurs :-D

I dag har jeg vært på kurs i vippeextension og lagt to sett fulle sett med vipper. I tillegg har jeg hatt en del teori, så nå er jeg klar til å starte for meg selv!! :-))
Interiør in my <3

Åh, det er så godt å ha shinet stua, pyntet og dekorert. Alt føles så mye bedre når det er helt ryddig rundt omkring. I dag dro jeg av voksduken for å beundre bordet mitt litt ekstra. Føles veldig bortkastet ut å ha betalt nesten 6000,- for et bord og ikke kan se det pga en gedigen voksduk.. Men, det er for å bevare det best mulig frem til vi får kjøpt oss tilpasset glassplate til toppen. Lang ventetid og forskjellige leverandører og meninger, så det tar tid å velge rett leverandør.
Jeg er som julenissen og gir til leserne, bare se her :-)

Jeg har inngått en avtale med glammom.no og får gi dere en rabattkode som kan brukes på alt i nettbutikken deres en hel uke. Jeg elsker utseendet på ammebh'ene de har, og det at man faktisk kan ha fint undertøy og samtidig er det praktisk. Vakkert undertøy fortjener vi kvinner uansett hva <3 I tillegg selger de ammeklær, gravidklær, stellebager i skinn, smykker, og masse fint! 

 

   

Ta en titt på glammom.no og bruk koden monica15 så får du 20% rabatt på din bestilling :-) Kos deg og nyt shoppingen!
Lyst på klær fra glammom?

Følg med på bloggen i kveld, jeg har nemlig en liten overraskelse som gjør at dere kan få kjøpt dere nydelig ammetøy etc fra glammom.no :-))
Vinn klær for 3000,-

På instagram foregår det nå en konkurranse inne hos @lindablom hvor hun i samarbeid med jollyroom skal dele ut et gavekort på 3000,- på barneklær. Ta turen innom henne og få sjansen til å vinne gavekortet du også :-)


Gravidbilder i det fri <3

I dag har vi også hatt knallvær, rett og slett helt fantastisk. Så før vi gikk ut ble både mor og barn pent nødt til å smøre seg inn i Cosmica Kids 30. Den er like seig som sinksalve, så det vart helt forferdelig å få den smurt godt inn min lilla solbrente hud, men regner med den gjorde susen for jeg ble ikke mer rød enn jeg var fra før av. Edvard er i et skille mellom dupp og ikke dupp på formiddagen, så han har vært uten dupp i flere dager. Det var tydelig at han "manglet" litt søvn for han sov til 09.30 i dag, mitt lille dovendyr. Vi tilbringte formiddagen hos mitt søskenbarn og hennes sønn på 5 år, og der fikk vi servert kakerester fra et bursdagsselskap de hadde i går. Hundene våre lekte konstant, barna lekte kjempefint sammen og vi damerne fikk pratet litt om alt :-)

Etter besøket dro vi hjem og koste oss på verandaen med druer før vi skulle ordne middag. Druer er veldig godt i denne varmen så vi slukte hele eska på kort tid. I går la jeg ut litt inspo-bilder til gravidshoot, så i ettermiddag tok jeg og Edvard med oss speilrefleksen og kamerastativet opp til et vann i nærmiljøet for å prøve ut noen idèer. Neste gang skal jeg plage med meg noen ut for å ta bildene, for dette var ikke lett.. Men noen bilder ble det :-)
Verdens beste storebror blir dette altså <3
New in

Pakker i posten er kjempegøy, i allefall når de er til barna <3 I dag kom leketeppet til lekegrinda, blå uglerangle, lystett gardin til det kommende soverommet, to knagger og oppbevaringsbokser. Kjøpt fra ellos og jollyroom!

 
Lille hårete baby

FOR en dag vi hadde i går, det var sol fra morgen til kveld og det var så varmt og godt. Vi tilbringte hele dagen utendørs, mannfolka malte og beiset, og vi andre koste oss i solsteiken. Slik det skal være, ikke sant? Neida, jeg hadde såklart hjulpet til med arbeid utendørs med maling om jeg hadde vært ferdig med graviditeten og ikke hadde hatt bekkenproblemer. Men når man har slike plager skal man ikke trigge de til å bli enda værre. I tillegg skal vi snart til Danmark, og da må jeg være gangbar og ikke ha så mye vondt.

Jeg er ekstra redd for å få pigmentflekker nå som jeg går gravid og har et tonn med hormoner i sving i kroppen, så jeg tok på meg solfaktor i ansiktet (noe jeg ellers aldri gjør, for jeg må ha farge om sommeren, og det fort som overhode mulig...), men vet du hva jeg glemte? Resten av kroppen....


Hello, my name is Lobster...... Må si jeg er glad jeg har en STOR tube med aloe vera gel som er helt suveren mot solbrenthet. Så jeg plagdes heldigvis ikke med søvn i natt, for jeg hadde på flere lag med aloe vera! Lille persille var også ute i sola hele dagen, men han er jeg veldig påpasselig med å smøre godt og ofte, så han ble ikke litt rød en gang :-) Vi koste oss med grillmat, is og masse kos, og selvfølgelig ble det lek i båten som han er så glad i.

Edvard er en gutt som elsker rolleleik, som snekker, maler, fisker, pappa med dukkevogn, kelner, kokk, ja alt mulig kan denne karen leke. Han er en utrolig omtenksom og snill gutt og behandler dukkene sine varsomt. Her får de nattakos, mat, de blir skiftet på når de har "bæsjet", får trilleturer og masse omsorg. I tillegg er han en hiva arbeidskar som elsker å gjøre praktisk arbeid og er veldig lærevillig og klok. Men i går byttet han ut dukka med......


Katten Tigern.. Verdens snilleste katt som du kan gjøre hva som helst med. Han har aldri bitt Edvard og aldri klort hardt. Han kan ligge med klær på og bli dullet med så lenge vi bare orker. Katten minner meg sånn om den jeg hadde fra jeg var 3 til jeg var 20, for han elsket å ha klær på. I tillegg så ser jeg at Edvard har noe etter meg også (for utseendemessig er ikke vi lik i det hele tatt), men han gjør med kattene slik som jeg gjorde. Duller med de og elsker de såååå høyt <3
Gamle skatter med sjel i <3Noe som går igjen i denne stua er drivved. Jeg har drivved i masse pynt, noe nytt og noe gammelt. Stuebordet er i hvitt og drivved, kjøpt på Fagmøbler for nesten 6000,- men det er SÅ verdt alle de lappene :-) Vi hadde tidligere en litt annen stil, for jeg var så utrolig lei av at alt skulle være hvitt, så vi hadde stålunderstell på alle bord, og drivved på topp. Men min samboer gikk fra å godta stål til å HATE det, så da måtte jeg frem med pengboka å kjøpe nytt.. Heldigvis er jeg glad han skiftet mening angående de gamle møblene, for nå liker jeg stua vår enda bedre. Hvitt ble fint etter at vi malte stua grå. Grått, hvitt, drivved og stjerner er noe som går igjen her hos oss, og det skjer ikke at det blir byttet ut!Spisestuestolene mine som jeg er så glad i! Skikkelig gamle stoler med sjel i, som min bestemor pusset opp. De skal få stå til pynt her hjemme så lenge jeg bor her! Jeg har siden vi kjøpte huset ønsket meg en hagestue eller et anneks, for der inne hadde det passet med en slik gammel spisestue. Men det får bli med tiden!


Gravidfoto

Er det bare jeg som synes gravidbilder er fantastisk nydelig? Og spesielt med søsken involvert i photoshooten da. Når de hermer sine mødre med å ta frem magen å blåse den opp, lytte til den med metallbokser, stryke på den eller bare står å ser drømmende på magen. Jeg synes det å være gravid er et mirakel hver gang og jeg er så ubeskrivelig takknemlig over å få være det for andre gang. Kan nesten ikke vente til september med å få han i armene mine. I går kveld satt jeg å lette etter inspo til gravidbilder, da jeg snart skal få med meg min mamma til å ta noen av meg ute i naturen. Og selvfølgelig skal jeg ta i bruk noen av disse nydelige eksemplene. Gi meg gjerne noen andre idèer også, om du har noen å dele :-)

KJÆRLIGHET <3
Snart 28 uker <3Og da går jeg snart inn i uke 28, herlighet som tiden flyr! Hvor blir det av svangerskapet?
Storebror elsker å kjenne på magen <3
Nytt i hus, og jeg liiiiiker det!!

Kjørte i dag land og strand for å få tak i dette bordet. Det vi hadde fra før var 40 cm lengre og 10 cm bredere, så å få et mye mindre bord utgjorde en skikkelig stor forskjell her i stua vår. I tillegg er dette HVITT og passer sååå mye bedre inn :-D .. Ble så lekkert til de oppussede spisestuestolene mine! Hva synes du?


Den store utstyrsguiden - ønsker til lillebror

 
                                        

Sebra kili seng - Philips Avent scd580 - Mørk blå vogn fra mimmis.no - Emmaljunga Mondial Deluxe London - RisaRosa vognpose <3


 
Endelig vær for dette også

Etter å ha kjørt langt og lengre enn langt for å hente hjem et nytt bord, ble det endelig middagstid. Sola meldte heldigvis sin ankomst i dag og da må man jo grille og nyte varmen mens man kan. Jeg elsker grillmat og spiser til jeg får vondt i magen hver gang. Lærer aldri. Nå skal jeg dandere litt på det nye spisestuebordet, og så kommer det vel bilder iløpet av kvelden. Når sola skinner og sjøen er helt stille får jeg så lyst til å dra å fiske. Men i kveld skal jeg heller ha sofatjeneste!


To favoritter


Peoner og utsikten❤️Se den utrolige store forskjellen!

Dette innlegget handler om noe hentet fra side2.no

Nå tenker vel du, wow sågodt trent denne dama har blitt og for en fantastisk forskjell på disse to bildene. Men der tar du feil altså. Mellom disse to bildene er det kun 3 minutter. Utrolig? Ja, men positur har alt å si for hvordan man ser ut. De såkalte #belfie bildene som florerer på instagram hadde ikke vært like populære om de bare sto i normal positur. Men når man presser ut og opp rumpa og vrir kroppen er det utrolig hvor stor rompa kan se ut. Holder du inn magen og gjør deg rak i ryggen ser du automatisk tynnere og lengre ut. Så, ikke tro på disse bildene du ser, ikke alt er sant og så rosenrødt som det virker. Denne dama er personlig trener og vil få alle til å forstå hvor lett det er å jukse på slike før og etterbilder!

 


Link til innlegget
Krysser fingrene

Håper så innmari det blir knallvær i dag, det fortjener vi her i Trøndelag også nå etter flere uker med nedbør!


Kitchen details


Så godt!!

Endelig en liten smak av sommer <3 Sol og litt varme!!
Bikinikroppen 2015 - du er god nok som du er!

Er du en av de som er lei presset om å ha den perfekte bikinikroppen, alle de fitnessinspirerte bildene på instagram som gnir det inn hvor perfekt man må være for å kunne ha på seg en bikini? Det er jeg.. Hvert eneste år er det et stort fokus på kropp og det å få bikinikroppen klar før sommeren.. Hva er så mye mer spesielt med en bikinikropp enn en helårskropp? Hvorfor må vi miste utallige centimeter før juni mnd og trene for harde livet bare fordi sommeren straks er rundt hjørnet? Jeg har aldri vært glad i å trene, aldri! Jeg har aldri vært i nærheten av en sixpack eller en rumpe uten noe som helst cellulitter. Ikke har jeg orket å legge om kostholdet totalt for å minske i centimeter, og det er sjelden jeg går meg en tur. Selvfølgelig er jeg også en av de som misunner de uten håndtak på sidene, de med flat mage som ikke får så mye som en liten minimal valk i bikini uansett stilling de sitter i. Men jeg får aldri en slik kropp når jeg ikke har interesse for å trene. Men må man være tynn, stram og ha markerte muskler for å kunne vise seg i bikini?

Jeg kan faktisk garantere deg at de aller fleste har mer enn nok med seg selv, så de ofrer knapt en tanke på strekkmerkene eller cellulittene dine. Dette er bare noe man tenker over selv. Ligger du å stirrer på stranda for å finne feil på andre? Neppe.. Vi alle ligger på stranda for å nyte varmen, få litt farge og bade masse! Rett og slett bare nyte sommeren!

Dette er min bikinikropp denne sommeren, jeg er gravid for andre gang og slik ser jeg ut, og denne kroppen skal jeg svinse rundt med på badestrender og verandaen vår uten å ofte en tanke på disse "perfekte" sommerkroppene <3Gjør som meg og skap bikinikroppen på 1-2-3 du også!

1. Kjøp en passelig bikini
2. Ha en kropp
3. Ta på deg bikinien
Lykke er..

Min lille apekatt, som jeg elsker høyere enn himmelen <3

Dette gjør meg glad og avslappet

Jeg er oppvokst i ei bygd hvor fiske alltid har vært i fokus, og har fra jeg var bittelita bodd ved sjøen. Jeg prioriterte heller å ligge på flytebrygga med en hov og fange småfisk enn å være ute med venner å sykle, helt sant. Det har alltid gitt meg en indre ro å være nede ved sjøen. Når jeg fisker har jeg alt for mye tålmodighet, for jeg kan stå flere timer uten et eneste napp, og fortsatt nyte tiden og kose meg. Da er det bare lyden av bølgene, måsene som flakser over meg og fuglene som kvitrer, og de lydene er herlige. Jeg kobler av totalt når jeg er å fisker, tror ikke en eneste tanke streifer hodet, og det er godt. Legge stresset til side og bare nyte. 

I dag hadde jeg en hel masse napp, kunne sikkert dratt hjem med 15 fisk om jeg ikke hadde mistet så mange. Men 5 er da nok det også. Kattene fikk de minste og ei dame i bygda som elsker fisk fikk de største. Hun var så glad over å få fersk fisk, og jeg synes det er så gøy å glede andre. Neste uke må jeg få med meg pappa ut på sjøen i båt, prøve å få enda større fisk!


Det startet i det små, en bitteliten torsk som så vidt kjentes hang fast på kroken. Men GØY, det er det virkelig uansett størrelse og type :-)


FiskeselfieDisse + en liten torsk til ble kveldens fangst. Barndomshjemmet mitt, paradis på jord <3

Hva gjør deg glad og avslappet? Er du også kanskje en fisker? ;-)
Gleder meg sånn til å starte med dette

Onsdag neste uke skal jeg ta kurs i vippeextension, og begynner å jobbe med det på juli :-D vippeextension er så herlig å ha, jeg er hektet selv! Lettvint, vakkert og praktisk! Har du vippeextension? Hva er din erfaring med det? :-)
Personlig shoppeassistent?

I dag slengte vi oss med mamma og bestemor på shopping i en av nabobygdene. Det var egentlig ingenting vi hadde behov for, men jeg har ikke ro i rompa til å bare være hjemme, så da ble vi med. Mamma skal til syden neste uke, så hun skulle kjøpe seg litt nye klær. Jeg elsker å handle, så jeg heiv meg rundt å plukket i alle de klærne jeg syntes var fine og plasserte de inn i prøverommet hennes. Veldig gøy at alt det hun endte opp med var de klærne jeg hentet inn til henne. Ser fort hva som passer henne i farger og fasonger, så da er det ekstra gøy å hjelpe til. Hun er høy og slank, og jeg er utrolig missunnelig på de slanke lange bena, så jeg tror jeg må få råd av henne når alle disse kiloene skal av etter svangerskapet. Selv endte jeg opp med to bikinier (om flodhesten kommer til å bruke de i år er en annen sak, men da har jeg noen fine til neste år..) og et skjørt + en bodylotion fra victorias secret som lukter himmelsk! Kan legge ut bilder senere :-)

Nå skal jeg hive meg rundt å rydde hus, lage middag og nyte resten av dagen! Sofaen blir nok min beste venn for tiden, hovne føtter pga vann er ikke godt!
Noe godt må man ha, selv om det ikke er helg riktig enda

Min sønn elsker å få hjelpe til på kjøkkenet, spesielt når det kommer til baking. Så vi måtte jo bake oss noen sjokoladekjeks, det er jo så himla godt!
I wish

Åh, jeg har virkelig funnet det perfekte sensommerantrekket. Nesten så jeg fikk litt lyst til å klikke hjem alt sammen med en eneste gang! Men med babymage kommer jeg ikke inn i slik bukse, og heller ikke slike sko med vannfylte elefantføtter ;-) Så, jeg sender inspo´en videre til akkurat DEG i stedet!

Zign Klassiske pumps skin / Vero Moda VMNEWLY KRIS Bluser mushroom / Prada Solbriller weiß/bunt / s.Oliver Smykke goldfarben / Tamaris Jewelry VIRGINIA Klokke dark brown / muubaa ROSARIO BIKER Skinnjakke slate grey / Vero Moda VMWONDER Bukser black / Zign Shopping bag navyDette bør man egentlig helst unngå å si til den gravide...

Alle som er eller har vært gravide kjenner seg vel igjen i dette.. Ofte ting blir sagt uten noen form for vond baktanke, enkelte tenker ikke før de prater og noe kan bare rett og slett treffe den hormonelle litt feil. Vi er sårbare, tankefulle og kanskje også skeptiske om det er første gang man er gravid. Alt er nytt!

Men dette er noe en gravid kvinne helst ikke vil høre:

  •  Håper virkelig du får jente (om du har gutt fra før er jente tydeligvis noe man MÅ få neste gang.. Forstå det den som kan..)
  • Så stor du er, sikker på at det ikke gjemte seg en på ultralyden? Det må jo bare være fler der inne.. (Takk for den fine måten du prøver å bake det inn på at du synes jeg er feit. Men nei, vi mennesker er bare veldig forskjellige, bærer barnet forskjellig, og kanksje har jeg bare lagt på meg litt for mye ekstra?..)
  • Du kommer nok til å slite veldig i sommer. Må si du valgte feil årstid å bli gravid på. (Skal virkelig alt planlegges til punkt og prikke nå? Selvfølgelig blir det varmt på sommeren, og i allefall når man er av de uheldige som får flere tonn vann i kroppen... Men takk for påminnelsen min venn!)
  • Hæ? Har du virkelig kjøpt inn vogn allerede? Tenk om du mister babyen!! (Nei, det er ikke noe jeg går å tenker på.. Jeg nyter graviditeten, kjøper inn ting nå og da slik at man slipper alt stresset rett før fødselen.. Og fysj så stygt det er av deg å si noe slikt!!)

  • Seriøst, tenker du på å kalle barnet det?? For et rart navn!! (For det første, navnet er opp til foreldrene å bestemme, for det andre så har ikke verken du eller noen andre NOE som helst dere skulle sagt, for det tredje synes jeg navnet er verdens fineste!)
  • Gikk du virkelig opp SÅ mange kilo? (Noen går opp kun litt, noen går opp masse enten av matinntak eller vannmengde, men det trenger man ikke henge seg opp i.. Personen ser det nok selv om kiloene ble mange!)


Helt fantastisk å få se lillebror i magen

Forrige uke var vi på 3D ultralyd i Trondheim hos Ultraportalen. Vi fikk en helt time hvor lillebror ble fotografert og filmet på en stor flatskjerm. Jeg har aldri vært på annet enn vanlig ultralyd, så dette var veldig spesielt. Når dette lille, søte, perfekte ansiktet dukket opp på skjermen, trillet tårene med en gang. Tårene trillet konstant, for dette var helt fantastisk. Det er en opplevelse jeg anbefaler sterkt, for du ser jo faktisk hvordan babyen ser ut. Vi så med en gang at dette er en liten kopi av storebror Edvard, da de har samme overleppe og samme søte nesen. 

Barnet ligger jo i masse fostervann, så litt utydelig blir jo noen av bildene, spesielt om barnet er urolig. På slutten av timen la han hånda over ansiktet og gjemte seg litt bak den. Han syntes vel vi hadde sett nok og at vi må holde ut noen måneder til før vi får se han igjen <3

 

Har du vært på 3D?
Er allerede i uke 27

I dag var det tid for jordmorkontroll igjen. 4 uker er det mellom kontrollene nå i starten, men det føles som kun to. Tiden går så alt for fort, og jeg glemmer faktisk av og til hvor langt jeg er på vei. Når noen spør forteller jeg bare når terminen er, haha. Det er lettere enn å tenke selv noen ganger.. Magen vokser pent i sin egen kurve, alt er flott og vi hadde en prat om amming. Det var ingen positiv opplevelse sist, men jeg skal såklart gi det et forsøk :-)

Magen er stor, men heldigvis har det stagnert en stund nå virker det som. Ser ut som han vokser og trives i allefall!

 

Tusen takk for all den fine responsen jeg fikk på det forrige innlegget. Tydeligvis ikke bare jeg som har en opplevelse av forskjellsbehandling når det kommer til kjønn på babyen.

 

Ha en fin dag!
Er ikke gutter like mye verdt..?

Når man er gravid, hormonell og i tillegg er en person som tar til seg alt som blir sagt fra før av, blir man veldig såret om noe føles veldig feil. Jeg er mamma til en perfekt gutt som heter Edvard og er 3 år nå, han kom til denne verden 10.05.2012 og tok oss med storm. På ordinær ultralyd ble jeg så innmari lykkelig over å få vite at jeg skulle få en liten gutt og da fikk jeg også oppkalt etter en av mine favoritter som forlot oss så alt for tidlig, min farfar. Vi hadde da et jentenavn og et guttenavn klar til den ultralyden, for man vet jo aldri hva slags kjønn det er som skjuler seg i magen. Det er større sjanse for å få gutt enn jente, og jeg hadde magefølelse på at dette var en liten gutt. Og jeg fikk rett. Denne gangen hadde jeg magefølelse på at det var jente, det kan godt komme av at alle kjerringrådene tydet på det og at de aller fleste rundt meg sa at dette BLE ei jente, men jeg ønsket ikke det ene kjønnet mer enn det andre. Alle barn er like mye verdt, uansett kjønn. Mange rundt meg sa at det måtte bli jente nå, for gutt hadde jeg fra før. Og noen sa at det hadde vært så gøy å få handle masse fine ting om det ble jente, som sløyfer, skjørt, kjoler etc og var veldig ivrig over å få høre om de fikk rett. Finnes det ikke fine ting til gutter da? Må fine ting inneholde skjørt, hårspenner, kjoler og sånn? Jeg har handlet SÅ masse fint til min gutt og har allerede sett meg ut flere fine antrekk til lillebror som kommer på september.. På Edvard elsker jeg å ordne håret med pappaen sin renati, ha på fotballsmykket og kle han opp i nydelige, tøffe klær. Selvfølgelig er det nusselig med tyllskjørt og hårpynt, det synes jo alle. Men hvorfor favorisere kjønn? Jeg kunne godt ha fått tvillinger, gutt, jente, for lykkelig hadde jeg vært uansett. Hadde man ikke ønsket det ene kjønnet, kunne man ikke blitt gravid i mine øyne.. Kjenner det stikker langt inn i hjerterota når jeg hører enkelte uttale seg om kjønn..

"Oi, får du enda en gutt?"

"Da får du håpe jenta kommer neste gang!"

"Synd du ikke fikk en av hver da, for det må være gøy å ha."

"Nei, da ble det ikke rosa denne gangen heller."

"Og jeg som hadde gledet meg til å handle så masse søtt.."

"Venninna mi venter også baby, men det blir jo gutt det også.."

Det at personer faktisk kommer med slike utsagn gjør at jeg får så vondt inni meg.. Jeg går faktisk å bærer på et mirakel for andre gang, og det å få høre at gutt ikke er like mye verdt og ikke like gøy som å få jente sårer veldig. For mine gutter er verdt ALT, ingenting kan måle seg med kjærligheten jeg har for de. Det vises kanskje ikke på meg når jeg får høre slike ting, men herlighet så vondt det gjør. For jeg ser det på blikk, hører det på måter ting blir sagt, og jeg lurer virkelig på hvordan enkelte får seg til å si så mye dumt. Jeg vet at begge kjønn er like mye ønsket her hos oss og at alle barn er like mye verdt, så jeg hater det å må poengtere for andre at det er herlig med gutter, for det skal ikke være nødvendig.. Og det å føle at man må "forsvare" det at man bærer på gutt nummer to er helt feil.. Men på grunn av alle blikk og ting som blir sagt blir det automatisk så man gjør det.. Når jeg skulle fortelle det til enkelte at vi ventet gutt nummer to kjente jeg at jeg gruvde meg litt.. Hvordan ville de reagere, hva ville de si, ville de innerst inne bli skuffet? Men det virket ikke som om noen i familien ble det, for de er ikke opptatte av kjønn. Men venner/bekjente og noen jeg ikke nevner har faktisk sagt ting som jeg får helt vondt av.. Jeg er visst ikke heldig som får gutt nummer to.. De som er heldige i følge de er de som får et av hvert kjønn.. Lille i magen er ønsket, elsket og har mange rundt seg som kommer til å elske han for den han er, heldigvis♥ Snart får jeg gutt nummer to i armene, og jeg gleder meg sånn til å holde han, kjenne babylukten, kysse han, men fram til da får jeg bare nøye meg med de herlige sparkene fra magen. Følelsen man har når man bærer på et barn er fantastisk og det er like spesielt hver gang. Tenk på alle de som faktisk ikke får barn selv? Det må være vondt det.. Men å få samme kjønn to ganger på rad, det finnes ikke vondt i det hele tatt, det er faktisk et mirakel å få barn, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig over å få muligheten til å være gravid og få så perfekte barn. Så nei, det er ikke synd på meg fordi om at jeg ikke har en jente eller venter en jente. Jeg er lykkelig <3

  

Vår nydelige, uerstattelige, perfekte Edvard <3Verdens nydeligste, aktive, perfekte lillebror som vi gleder oss så ubeskrivelig mye til å treffe <3

Foreldrene mine er besteforeldre til 4 (snart 5) nydelige, spesielle gutter og har aldri favorisert det ene kjønnet mer enn det andre, for de er så utrolig stolte av de barnebarna de har og ville ikke forandret på noe. De har heller aldri sagt at de håper på en jente i gutteflokken, men at begge kjønn er like velkomne i familien. Ikke har de favorisert noen av barnebarna heller, for de har så utrolig mye kjærlighet å gi! 

Selvfølgelig innrømmer jeg at det hadde vært gøy med en av hver, men det er også like gøy med en lillebror♥ Skal man planlegge å bli gravid, må jo begge kjønn være like velkomne, hvis ikke er det mange rundt om som blir sjokkerte under en ultralyd!

Så det, så :-)

 
Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.comhits