Skaffer likes på barnas bekostning


Jeg er vel ikke den eneste som følger en hel haug med mammaer på instagram..? Det å se kjempefine bilder av nydelige små, få inspirasjon til klær, vogn, utstyr og mye mer. Følgerne til enkelte stiger jo med flere tusen i uka og de får likes til den store gullmedalje. Barn som sover er jo noe av det søteste som finnes, og det er det masse bilder av for tiden. Spesielt sammen med elefantbamsen fra IKEA, eller instaelefanten som jeg kaller den. Den har alle disse instamammaene plassert tett inntil sin lille skatt for å "passe inn" blant resten.

Men det som skremmer meg veldig er den nye trenden blant disse instamammaene.. Babyene deres fra de er nyfødte og opp til halvåret gammel ligger fullt påkledd INNE og sover? Hva i huleste er det som skjer? Skal vi begynne å skaffe likes på barnas bekosting nå? Er det bare jeg som har fått med meg at babyer IKKE skal ha det for varmt? For det virker sånn. Flere ganger daglig ser jeg slike bilder, og det er ikke bra at så mange følger denne trenden og prakker på disse søte små alle de klærne inne. 
Babyene ligger på pledd eller saueskinn, med lue, ytterjakke eller dress, sko og kanskje klin inntil en stor bamse i tillegg og SOVER.
Går det først opp for dere om noe virkelig går galt?

Ja, bildene blir søte. Men er det verdt det??

Kanskje har disse mødrene kledd på de og kledd av igjen ganske fort etter barnet har sovnet. Ikke vet jeg. Men jeg liker det fremdeles ikke. Å avbryte søvnen er heller ikke fint gjort bare for å få tatt det "perfekte" sovebilde av barnet. Er instagram virkelig SÅ stort at du gjør alt for å skaffe likes og følgere? Greit nok at vi ønsker at barna skal se fine ut og at vi legger ut flotte bilder av de.
Men vær så snill, BRUK HODET!

Prøv selv, ta på genser og bukse, ytterjakke, sko og en tykk lue, for deretter å legge deg til å sove på pledd inne i stua et par timer. 
Er det godt? Og til deg som blokka meg pga min kommentar for å opplyse om at barn ikke skal ha det for varmt; Bryr du deg mer om å skaffe likes og følgere av å publisere bilder av din alt for varme - sovende baby enn å ta ting alvorlig...? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lille baby William, sovende med normale klær for innendørs bruk og med et godt teppe lagt lett over :-)

 

2 kommentarer

Kristine

18.02.2016 kl.21:14

AMEN....!!

Marte

18.02.2016 kl.21:16

Helt enig, virker som om ALT er lov og helt i orden så lenge man får følgere..Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡