Enten er du jævlig LAT, eller så lyver du..!


Det jeg skal skrive om nå kommer jeg over flere ganger i uka. På facebookgrupper og på finn.no. Og jeg blir så LEI!

Når du skal selge et plagg, et par sko eller noe interiør... Gir du det da fra deg i dårlig stand, f.eks skittent? Eller vasker du og ser til at det er i en god stand før du kvitter deg med det? Mange gjør det på den enkleste (?)  måten, slik som dette eksemplet:

Trenger en vask sier du.. Så hvorfor ikke bare vaske skoene før du tar bilde og legger ut annonsen på finn?
Man trenger ikke være ekspert for å få til det, ikke tar det tid heller. Og kanskje får du solgt de litt kjappere og kanskje til
en litt høyere pris? Kanskje smart å impregnere også, for siden disse skoene trenger det har du sikkert en liten slump igjen.

Har ofte sett etter pent brukte ullklær til barna på facebook og finn.no, for det er dyrt og i tillegg noe barna trenger en hel haug
av, så hvorfor ikke handle billigere om man kan? Men da de aller fleste annonserer slik som dette, kjøper jeg nytt i stedet.

Pent brukt ull fra Hust & Claire selges.
Har noen flekker, men de forsvinner sikkert i vask.

WHAT?

Hadde de flekkene forsvunnet i vask, hadde du vel greid å få de vekk, eller?

Ja, så enten er du jævlig LAT eller så lyver du bare for å få unna ting som er ødelagte mot BETALING!

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡