Bevegelsesalarm ventes i posten


Etter det som skjedde med sønnen min William på 4 mnd her om dagen, sliter jeg sånn med å la han ligge alene. Jeg sover fryktelig dårlig om natta og jeg sjekker stadig at han puster. Bare han sover litt for tungt ved siden av meg i senga får jeg hetta. Vi har han ned på stua sammen med oss til vi legger oss selv, det gjorde vi med storebroren også frem til han var ca 5 mnd. Han sover i en vognbag som vi bærer med oss opp og setter i sprinkelsenga når vi tar kvelden. Jeg har lenge tenkt at han skal få sove ute nå når duppene blir mer regelmessige, men jeg tørr ikke. Jeg tørr faktisk ikke å la han sove så langt unna meg uten at jeg kan sjekke pustebevegelser hvert andre minutt. Det er ikke noe gøy å ha det slik, men jeg er LIVREDD for at han skal slutte å puste igjen og at han dø fordi jeg ikke oppdager det.

MEN, i går da jeg skulle bestille en babycall fant jeg også at de solgte bevegelsesalarm på samme side. Den kjøpte jeg med en gang og jeg tittet ikke på prisen en gang, for den er ubetydelig..! Jeg skal forhåpentligvis greie å slappe av litt mer med den i hus, og så satser jeg på at den passer på slik at alarmen går om lille er uheldig igjen♥

Info om Snuza go: Snuza Go! er en 100 % mobil bevegelsesalarm. Varsler hvis alle bevegelser opphører i 20 sekunder, og om bevegelsene er svake eller færre enn 8 bevegelser/min. Sender ikke lyd eller overfører radiofrekvens (ingen risiko for stråling). Festes på barnets bleie. Kan brukes sammen med en elektronisk babycall. Kan brukes for samsovende tvillinger/prematurfødte barn. Batteriet holder i ca 1 år, og kan byttes ut. Krever ingen ledninger eller strømtilførsel. Veier 31 gram og rommer en håndflate.

Dette innlegget er ikke sponset, men jeg er så innmari fornøyd med jollyroom.no at jeg forteller gladelig hva jeg kjøper der, slik at flere kan få fantastiske tips.

3 kommentarer

Hverdagslykker

01.02.2016 kl.14:57

Jeg skjønner veldig godt frykten du føler! Men jeg synes det er rart at du ikke fikk med deg en pustealarm fra sykehuset. Jeg har ei venninne som opplevde det samme som deg, og de fikk med en pustealarm hjem som de festet på når babyen sov. Hvis babyen sluttet å puste ville den varsle foreldrene.

Monica

01.02.2016 kl.15:50

Hverdagslykker: vi endte ikke opp på sykehuset, men til lege her i nærheten. De tilbydde oss ingenting, men konkluderte i at han hadde "bare" fått spytt i vranga og rett og slett var uheldig en gang. Han sov ikke, men var våken da dette skjedde. Så jeg er ikke redd han skal sovne inn av den grunn, men er redd det skal skje når som helst.. Bare jeg er på do er jeg redd det skal skje igjen!

Hverdagslykker

01.02.2016 kl.19:21

SV: Uff, det skjønner jeg veldig godt! Håper legen hadde rett, og at det bare var et engangsuhell! <3 Men jeg hadde nok gått rundt og vært konstant bekymret jeg også om det skjedde her..Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡