Tips til dine barnehagebarn


I samarbeid med jollyroom har vi testet ut regntøy fra Nordbjørn den siste måneden, og jeg må si jeg er veldig fornøyd. Det er hittil det beste regnsettet Edvard har hatt i barnehagen. Det er foret, vann- og vindtett og i tillegg har buksen en fleeceoverdel noe som er veldig godt på kalde dager. Det har vært mange dager med regn og kulde i Januar, så vi har fått testet dette til gangs. Han har ikke vært våt og ikke har han klaget på at det har vært for kaldt. Tommel opp...!
Regntøyet er på tilbud nå, så jeg sier bare løp og kjøp, du kommer ikke til å angre!


Denne gullgutten er snart 4 år, bruker 104 i klær men jeg tok dette regnsettet i 110 slik at han har det ut året (og muligens neste vår..?)
Kjempefine farger, super passform og ikke mins vann og vindtett :-)
Regnhatten og støvlene har jeg kjøpt på jollyroom for en stund siden, støvlene her elsket jeg og sønnen fra første stund, så de skal vi straks kjøpe par nummer 3 av. Føttene vokser så kjapt, og heldigvis er disse billige i forhold til hvor BRA de er. Aldri våt på føttene, og de tåler masse. Begge deler er fra merket didriksson forresten, så det får du kjøpt flere steder. Han har regnvotter i gult også, men de ble ikke med på bildet. En stressa type som ville hjem så fort som mulig og aller helst droppe denne fotograferingen... :-)

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡