Vår jul i bilder


Min første jul som tobarnsmor var virkelig fantastisk. To supersnille barn fra morgen til kveld♥
Edvard hjalp til med å pynte treet, han fikk besøk av nissen og ga han sine dyrebare smokker, han fikk alt han hadde ønsket
seg + litt til. Og sist men ikke minst, han fikk faktisk sitte på fanget til nissen! Det å skulle slutte med smokk har jeg gruet meg masse til, men det gikk så bra. Han sovnet uten å klage og har ikke vist tegn til å savne de i det hele tatt. Mulig fordi han fikk levere de fra seg selv og være med på hele prosessen :-)  Vi har hatt ei fin jul sammen med familien min, vært på juletrefest og spist masse god mat og godis! Nyttårsaften feiret vi også sammen med min familie, og den var like fin som resten av romjula den også!

Så nøye, så flink, og så stolt♥


Gjengen pyntet til nyttårsaften!Verdens kjekkeste gutter♥

2 kommentarer

Iselin Renée

03.01.2016 kl.11:21

Så koselige bilder :)

Henriette Celin

03.01.2016 kl.12:12

Så fine dere er alle sammen! og så bra at hele smokk prosessen gikk bra og smertefritt. Det er jo ikke garantert, så heldig der (: ellers koselig å feire jul og nyttår med familien. Treet så kjempefint ut, og tenker han koste seg med å pynte det ^^Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡