Endeliiiig! Veggen er ferdigmalt :-D


Nå er veggen endelig ferdig, etter utallige timer her oppe med små pensler og vond rygg kan jeg endelig senke skuldrene litt. Det som gjenstår er å male de tre siste veggene, men da bruker jeg bare rull, så da går det fort unna! Pirkarbeid er jeg ferdig med, for en stund i allefall. Men så ivrig som jeg er etter å gjøre noe nytt og forandre på ting for tiden, blir det vel ikke lenge til jeg finner på noe igjen.

Malinga var ikke helt tørr når jeg tok bildene her, men jeg er SÅ glad og SÅ stolt over å ha greid (og orket) dette her, så jeg greide ikke vente med å ta av maskeringstapen og ta bilder. Kom ned fra rommet for bare 10 minutter siden, og nå skal sofaen nytes resten av kvelden. I morgen kveld skal alt på de andre tre veggene skrus ned og da skal jeg male de i en gråfarge som også går igjen i dette motivet. Og så blir det styling av rommet, gurimalla som jeg gleder meg!!!

 

3 kommentarer

Maren

30.11.2015 kl.20:29

Ble veldig fint, kjempekoselig:), du har vært rå flink:)

Monica

30.11.2015 kl.21:19

Maren: Tusen takk :-D

Henriette Celin

01.12.2015 kl.00:51

Wow, så utrolig dyktig du er! Dette ble kjempe flott :-DSkriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡