Julehuset


Julehuset tar form, sakte men sikkert. Noen nisser så dagens lys i går og stjernene har funnet plassene sine i vinduene. Her blir det ikke mye rødt, men noe kommer frem blant alt det hvite og sølv. Jeg har aldri likt rødt, men det hører julen til. GLEDER meg til å pynte juletreet rett før julen ringer inn, men før den tid må vi nok kanskje kjøpe et?... Det vi har liggende på mørkloftet er skikkelig gammelt og slitent, så her må et nytt et komme i hus. Noen tips til hvor jeg kan finne et som ser veldig ekte ut, men som også er billig?

Gullguttene koser seg, en ligger storfornøyd på leketeppet og den andre går rundt å leker nisse♥Elsker de nye putetrekkene med hjort på, de er så koselige!Litt røde hortensia blant de hvite gjorde virkelig susen!


Har du rødt, hvitt, sølv eller en blanding av alt til jul?

4 kommentarer

Henriette Celin

30.11.2015 kl.11:43

Så pent du har det! og fin pynt :-D

vi har mest rødt og hvitt. Men og sølv ;-P

Hverdagslykker

30.11.2015 kl.19:30

Så utrolig fint det er hos deg!

Monica

30.11.2015 kl.20:07

Bergensergenser: Tusen hjertlig takk :-)

Monica

30.11.2015 kl.20:07

Hverdagslykker: Åh, tusen takk! =)Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡