Din rosa boble sprekker en dag!


Dette er så sant så sant.. Det er så dumt å late som alt er rosenrødt, når det faktisk ikke er det. Mange legger ut om sitt "perfekte" liv hvor alt går som smurt og de ville ikke forandret på noe.. Men dette er det jeg vil si er et liv som ser bra ut, men faktisk så har disse menneskene også problemer/utfordringer i hverdagen. Tror du at alle disse topplistebloggerne har det SÅ bra? Setter kameraet på kamerastativet, stiller det inn på selvutløser og liksom hopper på mannen sin i lykkerus hver dag han kommer hjem fra jobb bare for å få det på blogg.. Det blir for "se så perfekt vi har det" tull, men som det er sagt før, slikt provoserer/interesserer lesere og da får de mange pga denne liksom-rosa-boblen de lever i! Jeg jobber for harde livet for tiden for å få til det jeg vil og det jeg ønsker. Jeg har det ikke 100% bra med meg selv så lenge jeg ikke trives med det jeg gjør. Og interiør er MEG, det er det jeg skal jobbe med, det jeg til slutt SKAL leve av. Jeg satser alt, jobber konstant. Enten er det regnskap, pakking, sending av pakker, åpen butikk, bestillinger, gjøre kunder fornøyde, mine andre jobber utenom denne interiørbutikken, eller så tenker jeg konstant på hva som må gjøres eller skal gjøres. Får ofte høre, spesielt lørdagskvelder klokka 21, at NÅ MÅ DU LEGGE BORT ALT AV KOMMUNIKASJONSUTSTYR Å TA LITT FRI DU OGSÅ!! Men, nei, jeg vil leve av interiør og da må jeg jobbe for det også! Jeg elsker å få henvendelser angående butikken min, uansett tid og dag♥

4 kommentarer

kari

23.10.2014 kl.21:34

Helt enig! Man trenger ikke å ha det så bra, selv om det ser slik ut for andre..

anonym

23.10.2014 kl.21:35

Haha, ja det er så åpentlyst det med disse rosabloggerne..

Love

23.10.2014 kl.21:44

Fantastisk innlegg, kunne ikke verdt mer enig. Folk må kjenne litt på "hvordan de har det" og slutte å få alt til å se perfekt ut hele tiden kun for at de er redde for kritikk fra omverdenen! Folk må også bli flinkere til å GODTA at det er greit å ikke ha det greit av og til, det er ingen skam å kjenne på sine egne følelser, følelser er ekte og det er ekte å vise følelser, om alt skal være perfekt hele tiden lager man en "falsk fasade" som veldig få egentlig tror på, men de vil ikke innrømme det, gir heller likes istede på statusen som er så fantastisk! Det er veldig viktig for mange at andre skal se på de som "vellykket" og perfekte. Stakkars unge som vokser opp til dette her, for et enormt press på alle kanter de må føle.

Monica

23.10.2014 kl.21:48

Love:
Tusen hjertlig takk :-) Det var bra sagt, høres ut som vi er veldig enige og like på det området. Jeg kjenner jeg blir så lei av at disse rosabloggerne blir fremstilt som perfekte, for det er de langt fra! Men de spiller på det perfekte liv for å få lesere, vi må vel bare godta det.. :-/ Ja, ikke rart mange unge får spiseforstyrrelser og sliter med selvtillit, når de ikke har mulighet og lite kunnskap om kosthold og hva som er riktig.. Ikke har de merkeklær, ingen merkevesker.. Men dette er ikke realiteten!! :-))Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡