Lager du ikke noe fra bunnen av selv, er du dum..


For det første, nei det er du IKKE. Det er ikke alle som kan/orker å bruke tiden sin på å lage ting fra bunnen av, og her snakker jeg om møbler/interiør. Det FLORERER av alle disse diy - prosjektene på facebook, instagram, blogg etc, det er sjelden noen ikke lager møbler selv for tiden (i allefall virker det slik). Har fått spørsmål fra flere om hvordan man greier å lage slike møbler selv og at de føler de er dumme som ikke ser muligheten til det selv. Jeg hadde en periode hvor jeg fikk ånden over meg og laget helt enkle møbler, både til meg selv og på bestilling til andre. De møblene er ikke kompliserte å lage så lenge man har utstyret til det. Men, jeg gikk faktisk lei og har stoppet opp helt, for en stund hvertfall. Noe av det første vi laget var dette skapet, som da er en gammel sildekasse. Vi laget dører av litt nytt og litt gammelt treverk, beiset og satte på knotter fra butikken min. Og denne ELSKER jeg! Å lage noe fra bunnen av er tidkrevende, og ikke alle har så mye tid til overs i en ellers så hektisk hverdag.

Her er sildekasse-skapet som jeg er så glad i♥
Det store hvite skapet er one of a kind, og er håndlaget av en lokal mann. Det er opprinnelig et eikeskap, men jeg malte det hvitt slik at det passer bedre inn blant resten av møblene og interiøret. Jeg er ikke så fan av hvithvit stil, så oppå skapet plasserte jeg en gammel potetkasse som da tar igjen fargen fra sildekasse-skapet. Har en rød tråd i stua med drivved nå, og det er slik jeg liker det!

Her er noen av møblene som ble laget på bestilling:

Skjenk med tilhørende nattbord/plantebord

Tv-benk, den ble jeg råfornøyd med!

Skapet her var en kjedelig hvitmalt kommode før, som jeg pusset, grunnet, malte i matt sort, bygde nye hyller og dører till og hadde på hønsenetting for å få en åpen, litt rustikk look på skapet. Dette ble bursdagsgaven til min storesøster.
Lager du møbler selv?

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Jeg er ei jente på 24 år som er over middels interessert i interiør. Jeg bor i ei lita bygd sammen med min forlovede og vår sønn Edvard, vi venter barn nummer to på september i år. Er for tiden hjemmeværende og skal starte noe eget etter hvert. Du finner meg også på instagram: monicafrandsen :-)

For kontakt:
monicafrandsen@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡